This is not the amateurs...

...this is fucking MODO!

Torsdagens premiär i Swedbank arena! Bra och underhållande match, kanon-Krizan och skönt med vinst och hjälp vad härligt! Det enda som drog ner betyget var ju så klart att jag inte var där. Typiskt... Nåja, det såg bra ut, och spelarna är nöjda med arenan. Jag ska se till att åka upp någon gång under säsongen, det är ett måste. Kanske kan jag få med mig Murke om jag lockar med att Swedbank har ES godaste "knaster-korv"...? Tusan! Glömde att hon blivit vegetarian. Hoppas Övikarna har tänkt på mig och min vegetariska lilla vän och därmed har en drös med vegetariska rätter att välja på. Men, annars kanske jag kan locka med henne med hjälp av Gästrin. Det ska nog gå, vem skulle kunna tacka nej till att se MODO? Så dum är inte ens hon.

Bra krönika av Magnus Nyström i Expressen den 22:e, för övrigt.

Idag blev det dessutom vinst mot Mif med 5-3, och Skröder stod för tre av målen själv. Härligt! Det ser bra ut!

Bra krönika nummer 2:
http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,892065,00.html

Jag verkar inte få någon ordning på NHL-radion. Typiskt. Jag som vill se Kungens återkomst. Nåja, jag får väl sitta uppe och kolla Phillys hemsida då.

Jag har funderat ganska mycket på Zlatan och hans son. Eller nä, egentligen har jag mest funderat på Foppa och hans framtida son (förhoppningsvis). Mattias känns som ett bra namn, och det tycker jag nog är ett värdigt namn för den som ska komma att bli en av historiens bästa hockeyspelare (efter far sin). Vem vet? "...And he scores, set up by Mattias Forsberg!" Det klingar helt genialt bra, tycker jag. Fast jag är ju i och för sig tondöv... Så det kanske låter bättre om Peter döper ungen till vad han vill istället. Ha!

Nåja, jag kanske borde ägna mig mer åt att läsa medie- och kommunikationsvetenskap istället för att drömma om att få se en liten Foppa-kopia assistera sig fram i NHL om en sisådär 20-25 år...

HEJA MODO - THE HEART OF HOCKEY


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback