Japp, jag är lika tuff som Bamse. Så ge dig.

Snart ska jag sova. Imorgon väntar en stenhård dag med pluggande hela dagen lång. Dessutom är det kanonmöte, MODO-HV, och det ska jag givetvis inte missa. Alltså gäller det att ha tentan i stort sett klar till dess. Uppstigning kl 9.00 imorgon för att gå och ta ut Ull och Bull och sedan hinna skriva lite om journalistens förändrade arbete sen nättidningen kom, innan det 13.25 är dags för Tre Kronor. Därefter blir det åter pluggande, hästar och sedan hockey. Lovely!

Idag åkte jag till storstaden för att köpa studielitteratur, men så klart fanns inte alla böcker. Nu i efterhand känns de jag köpte dessutom totalt värdelösa och noll meningsfulla. Lyckat värre.

Givetvis blev det en hel del annat också:

- Kenzo Amor parfym (min efterlängtade älskling är äntligen på plats där den hör hemma: I mitt badrumsskåp)
- Jeans (Jag har inte orkat prova dem än, kön till provrummen var gigantisk! Och vad värre är, jag tycks dessutom ha tappat bort dem).
- Födelsedagspresent till mamma (det är på tiden att hon får lite lyx i badrumsskåpet hon också. Tur hon har mig).
- 3-pack trosor i en cylinder (just det Fröken Bitter, en puck är en cylinder, och allt kan hända! I alla fall så är de supersöta och vad skandalöst billiga)
- Linne med tillhörande trosor (det skulle ha varit ett helgerån att låta bli dem).
- Överdrivet kanonsnygga trosor (Frank Dandy. Grymma!)
- Väska (som jag ångrat nu i efterhand att jag köpte. 599 spänn och jag får antagligen nöja mig med ett tillgodokvitto. Inte särskilt nice med tanke på att den affären är värdelös. Hur kunde detta hända?!)
- Almanacka (riktigt nödvändig och ett kap!)
- Stickad tröja (Den såg så ensam ut, så jag tog med den av ren snällhet!)

Troligen var det ännu mer, men det var nog så onödigt att jag glömt, eller förträngt, det nu. Men det värsta var ändå att jag inte fick tag på pyjamasen som jag ville ha. Nämligen denna:
http://shop.hm.com/media/products/500/DL500_55627_60003_99_9999.jpg 
De för tur med sig nämligen!

Väl hemma tog jag en promenix med Ull, och sedan joggade jag hem och började skriva på hemtentan. Hittils har jag mäktat med lite drygt 600 ord, bara tusen kvar nu! Problemet är dock inte att få ihop ord, snarare tvärtom. Nä, problemet är att få detta att bli vettigt och vetenskapligt. I nuläget känns det mest flummigt, eftersom texten bygger på mina egna tankar och inte studielitteraturen. som man gäspar av att ens titta på. Junior-VM slutade bittert. Nu blir det spel om brons istället för guld. Usch.

Nu till det dagens inlägg ska handla om: Nämligen min träning och stegräknare! Varje dag ska jag gå minst 15 000 steg, eller 15 000 * 6 steg/veckan. Det kan vara okej att slappa lite någon dag och gå mer en annan istället. För att jag ska hålla detta kommer jag därför skriva antal steg i bloggen varje dag, så vet jag med mig att jag lkommer ta tag i det och se till att det blir av. Dessutom ska jag köra styrketräning enligt ett särskilt schema, hoppa hopprep 30 minuter per dag och så småningom när jag köpt boxningshandskar blir det boxning minst 20 minuter per dag också.

Dagens lista:
Dagens bästa besked: Offside släpps snart på DVD!
Dagens värsta besked: Foppa skadad igen. Ljumskarna som krånglar. Dock har jag inte grävt ner mig helt och hållet, eftersom Flyers trots det tog tredje raka segern nu!
Dagens roligaste besked: Något som StorstadsFjollan sa, men jag vet inte riktigt vad. Hon pratar för snabbt för att jag ska hinna med. Något roligt besked kom hon i alla fall med! Dessutom är hon alldeles underbart värmländskt rarl och tätt, så det gör inget att hon är 08:a. Haha!

Avslutningsvis: Så är Per Ledin grymt mycket snyggare än vad jag egentligen vill erkänna. Men han är det.. I fredagens match var det vid ett tillfälle (när han tog ut tandskyddet) som att se Foppa (när han har en dålig dag). Ja, utan Foppas pondus och utstrålning och all gudomlig, makalös hockeygenialitet förstås. MEN trots det, så räckte ju det för att Ledin skulle få mig att helt enkelt tvingas erkänna att han är grymt het. Med andra ord vill jag inte skriva något om Foppa just nu, för orden räcker helt enkelt inte till för att beskriva honom. Är man Gud så är man. Det räcker så.

Och jag borde ha gått och lagt mig för länge sen! 

För övrigt ser jag ner på alla som gör äckliga köttbullar. Det har förstört min kväll!

God natt! 

Kommentarer
Postat av: Linda

Ledin het?! Hmm?det vet jag inte om jag kan hålla med om. Lr visst han är kanske lite småsöt iaf : ) Men jag vet vem som är 1000 gånger hetare! Och det är SALLE såklart : ) Surt att Foppa är skadad igen : ( och surt att Juniorerna förlorade igår! Men vi får hoppas på en seger för våra MODO-grabbar ikväll, för då är vi serieledare : )

Postat av: Pussy

Darling, vi måste tima bättre!
Iövrigt verkar du ha haft en bra dag.

2007-01-04 @ 11:47:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback