The bad one, the good one, the ugly one...

Bra dag idag. VG i en delkurs, föreläsning med en av mina favoritamerikaner (om man bortser från hockeyspelare så klart) och ja... Det var typ det. 1-2 står det mellan HV-MODO nu. Kom igen nu MODO och håll i detta. En period kvar och Start Me Up på radion, det ser bra ut.

Shopping imorgon. Eventuellt. Jag vill det, men det är ganska onödigt också. Men jag borde få unna mig lite efter ett VG. Ohoo!

Dagens lista:

The Bad one: Fröken Mikaela, min darling. HA!
The Good one: Så klart, Peter Forsberg. För att.
The Ugly one: Min käre far, så klart. Välkommen in på topp tre-listan, eller vad man ska kalla det. Högre upp kommer du inte, så njut medan du kan. Tack för modellandet, dock var det inte din förtjänst att jag fick VG.

Norrland och kära Josse snart! Känslan man får av att vänta: Man vill spy.

HEJA MODO!

Nedräkning: 2 dagar kvar till Norrland!

Om mig

Den där lilla, den där tragiska.

Detta är en blogg om mig själv och mitt liv.
http://remrem.blogg.se handlar om mig själv även den, men kanske främst om mitt alter-ego.

Detta är en blogg där jag ska skriva mer som andra folk gör, nämligen blogga och inte göra simpla försök till att skriva krönikor som alltid har samma ämne: Hockeykungen.

Att blogga innebär att man försöker uppdatera dagligen, eller åtminstone ofta. Inte som i remrem-bloggen där jag uppdateren gång i veckan vid bra veckor och en gång i måanden vid mindre bra veckor. Nä, den här bloggen ska jag försöka uppdatera så gott som dagligen.

Kanske kommer denna blogg innehålla mindre om Hockeykungen, det har kommit önskemål om det nämligen, men ska jag vara ärlig tror jag inte det blir så lite om honom. Som sagt kommer blogga handla om mig och då kommer den också oundvikligen handla om honom. Fast kanske lite mindre.

Nedräkning: 3 dagar kvar till jag ska till Norrland.

Så där. Första inlägget klart. Plättlätt!