Saker blir oftast inte som man tänkt sig

Hela Norrlands-vistelsen blev lite annorlunda mot vad jag hade trott. Men det var trevligt! Dessutom är väl inte toasistsar det viktigaste som finns här i livet. Och vad gör det om jag fick sova på en millimeter? Inte så mycket.

Ny förlust för Flyers inatt (vad hade man kunnat vänta sig?) men enligt Phillys hemsida ska Herr Kung ha varit riktigt på G. Det tackar vi för.

Segern mot Brynäs igår kändes helt orimligt underbar och nya Kristian såg lovande ut. Desutom verkar Herr Blatny äntligen vara lite mer på g. Mysigt!

När det gäller mig är jag inte alls på g nu. Mitt öga krånglar och med mitt hjärta och hjärna är det ännu värre. Jag hatar det! Det värsta är att hjärnan och hjärtat sammarbetar den här gången, och båda säger Ja, Ja, Ja! Och sedan lite Nej också. Det är det allra värsta. Om de hade sagt olika så hade det varit lättare, men nu är det som det är. Varför ska det vara så krångligt? Något Fint , Något Jättefint borde vara lätt.

Jag svamlar för mycket, som vanligt. Dessutom är jag sugen på choklaaaaaaaaaaaaaaaa! Och jag ska sluta äta en massa strunt. Jag ska ju börja träna. IGEN!

Vistelsen i Norrland lista:
Veckans citat: "...Och om jag inte får den jag vill ha så går ju jag på nästa!" (Följt av ett buhuuuuu och tusen tårar)
Veckans blä: Kylan och blåsten. Flytta till Norrland? No way! Inte förrän Foppa kommer dit och MODO vinner SM-guld så stället tinar upp lite. Brrrr vad kallt!
Veckans grattis: Grattis Fröken Bitter på 20-årsdagen! Eller var det 14? HAHA! Nä, fy vad elakt. Vi glömmer det där. Det man inte vill minnas det glömmer man.

För övrigt orkar jag inte tänka mer nu. Imorgon är det föreläsningar och filmvisning hela dagen, och när jag kommer hem vid 21 tiden blir det hockey och sedan betala räkningar på några tusen för noll kronor. Utmaningar gillar vi, hej och hå!

Over and out

Hmmm...

Jag kommer till Uppsala och upptäcker genast att jag hatar den staden. Svinkallt och snöigt. USCH! Men vad händer? Jo, jäkla Värmland är ännu kallare och ännu snöigare. Suck!

Nåja. Uppsala fick väl knappst chansen att visa upp sig från sin bästa sida eftersom vi mestadels pratade, festade och sov. Förrutom kylan och snön hade vi jätteroligt och det var skönt att träffa älskade lilla Lurke igen! Hennes kära syster var även hon lika underbar som alltid, och grannarna jag och Murke fått höra så mycket om var riktigt roliga de också. Trots deras ointresse för hockey.

Helgens värsta upplevelse enligt mig var MODOs förlust mot Malmö. Murkes värsta upplevelse var att hon tappade bort sin mössa som hon inhandlat för 39.50 spänn på Indiska. Det var enligt henne så pass illa att hon för några sekunder var tänkt att offra hela resan och stanna kvar i K-stad och leta efter den. Tur att jag fick henne på andra tankar.

Någon alldeles underbar liten person fick för övrigt VG på sin hemtenta. Grattis, grattis. Till mig själv.

Imorgon börjar B-kursen! Jag ska bjuda C på vad-som-helst-bara-det-får-henne-att-älska-mig. I tisdags, mitt i all tentaångest, släppte hon och Stockgolms-fjollan bomben: Cs bror känner The God. Jag fick andningssvårigheter och var i extas. Det räddade dessutom min tenta. Liksom, den mannen förgyller inte bara mitt liv med sitt glänsande, bedårande spel. Han lyckas göra så jag överlever mina tentor också! Men tja, han har ju räddat mycket för mig genom åren. Synd att jag och Murke inte kunde tacka honom i förmiddags när han anlände till Sverige.

Märks att klockan är mycket och att jag borde sova. Det är väldigt mycket skräp-tjafs nu, som inte ens är bra. Och jo, jag VET att man inte ska skriva om sånt, men nu blir det så. Jag måste få tiden att gå till 02-40 när Fotbollsfruar börjar.

Imorgon ska jag träffa Em! Yeah!

Helgens lista (jepp, det blir en sån variant istället den här gången):
Helgens citat: "Det här lakanet påminner mig om Ls trosor. Det är lika mycket tyg!" - Murke
Helgens uppenbarelse: Vad som såg ut som en dödligt hemsk och tråkig sån-där-typ-Morran-inte-alls-gillar-och-har-noll-gemensamt-med visade sig vara både snygg  söt, charmig (dock inte på ett överrumplande sätt. Den där Något Fint, Något Jättefint är bättre),och faktiskt den enda i Uppsala-gänget som man kunde diskutera åtminstone liiite hockey med. Gött!
Helgens konstaterande: Jag ÄR faktiskt lite bättre än Murke-Burk. Haha! I alla fall på att öppna flaskor. Tjolahopp!

Jag vet inte hur jag ska orka upp imorgon. Dels är jag trött, dels kommer jag vara ännu tröttare imorgon kl 06.00 när mobilen ringer. Trötthet kan man dock överleva. Men vad värre är: Kylan och snön. Jag orkar inte!

15 min kvar! Nu ska vi se hur det gick för Frank! Hoho!

Gonatt!

Hej och hå!

ÄNTLIGEN! 6-1 mot Linköping, och tre starka poäng! Vilka kungar de är!

Canadiens-Flyers står 2-1. Kom igen nu Flyers, idag ska ni plocka hem två fina, starka poäng. Och Kung Peter, måla och assa lite nu tack! Jag vill höra kommentatorerna på radio vråla: "And here´s Forsberg.. Forsberg to Gagne... He turn around.. Back to Forsberg.. Oh what a pass from Forsberg! And Gagne.. he scores! What a set up by Peter Forsbeeeeeeeeeeeeeeerg! He´s amazing! Caadiens just get Forsberged!"

Hahahah! Men vilken jävla lycka! Just nu nätade Pitkänen, och vem stod för passet då? Jo just det! Åhhh! Heja! YEAH!

Jag hinner inte blogga nu, jag måste lyssna på detta!

Nåja, jag har vita strumpor och dagens lista skjuter jag upp till imorgon!

Gonatt!

Snart slut

Nu är redovisningen om skillnader och olikheter mellan massmedierna i USA och Sverige avklarad. Nu har jag en vecka utan föreläsningar! Dock betyder det knappast vila. Istället blir det plugg för att skriva salstenta den 17:e januari. Jag har lovat mig själv att börja plugga redan nu resten av denna veckan och inte sätta igång först på måndag. Förutom tentan har jag också ett arbete om länsstryrelsen, offentlighetsövning, att ordna. Jag missade redovisningen efterom jag vat uppe och såg MODO spöa Timrå och därför får jag väl skriva ihop någon slags kortare uppsats istället. Det gör jag med glädje. Snart är kursen slut, och man kan ta igen sig lite innan vårkursen startar.

Imorgon måste jag skriva två artiklar om Tom Allandh och Martin Borgs samt kommentera lite andra artiklar. Förhoppningsvis gör det att jag jag få Godkänt i min fempoängskurs. Det tillsammans med godkända resultat på uppgifterna jag hittils kämpat med senaste tiden (hemtenta, seminarium, redovisning) och kommande (salstenta och rapport länsstyrelsen) gör att jag kommer få 25 fina högskolepoäng!

Min artikel om damhockeyn såg förresten bättre ut i tryck än vad jag tyckte i måndags natt när jag mailade in den i panik. Det känns skönt.

Idag hade jag väntat mig hockey, men det blev inget av. Istället blir det troligen jobb med hockey-skrivande på söndag. Mycket hockey i jobbet nu, kanon!

Vad som är värre är förlusterna för Flyers och Avs natten till idag. Jag sov dåligt, och inte blev det bättre av att nattens storm gjorde att tågen krånglade så det blev en riktigt jobbig dag med lång väntan och hemska bussturer istället.

Veckan som kommer inför tentan nu måste jag se till att sova ordentligt. Och då menar jag att sova minst lika mycket som andra människor, kanske 6-8 timmar. Inte 2.

Idag var sista gången med bästa-jänkaren-ever dessutom. Det känns riktigt tungt. Jag och Stockholms-fjollan ska besöka honom på hans kontor, annars kommer vi dö av abstinens.

Det mest vettiga jag gjort idag, efter att jag kom hem från universitetet, är att ha räknat ut att Hockeyguden levt i mer än en miljard sekunder. Det säger dels något om hur vettigt allt som har med honom på ett eller annat sätt är för mig, dels vad lite jag fått gjort sen jag kom hem. En gigantisk huvudvärk efter allt stressande, noll sömn och noll mat (nej, en klunk vatten är inte lunch!) gjorde att jag sov i flera timmar efter att jag tagit in hästarna.

Det mest intressanta idag är att muslimer begravs på (eller säger man i?) en egen del av kyrkogården. Det hade jag ingen aning om, men eftersom jag är en sucker för saker jag inte har någon aning om och dessutom är Nicke Nyfikens tvillingsjäl så måste jag så klart ta reda på mer om det där. Inte för att det känns väsentligt, men ändå. Förresten, jag kom på att det är mer intressant att Jesse James blev skjuten med en Colt 45, och att det har lett till att man kallar en kombination av en fyra och en femma i poker för Jesse James. DET ska jag nog läsa mer om.

Det är en riktigt seg bloggdag idag, för jag har ingen inspiration, därav flummet (men nu har jag ju tvingat mig själv att blogga dagligen, så vad fan). Någon med inspiration och kärlek är Fröken Bitter.
www.nogg.se/strindlundsokerkarleken Jag älskar den! Och jag ska fixa kärleken åt henne, det har jag lovat. Jag har redan ett offer på G. HOHO! Fast, jag måste prioritera mig själv i första hand, så är det ju. Min livsfilosofi har ju alltid varit att jag och Foppa kommer i första hand, bara vi klarar oss är det lugnt. Därför måste jag ju fixa kärleken åt mig själv först. Det har jag delvis redan gjort. Jag älskar min nya Friis Company- väska jag köpte häromdagen, samt ett par nya jeans. Materiell kärlek är så gott som likvärdig med annan kärlek. Dessutom har Hasse J förlängt sitt kontrakt med MODO. Det är äkta kärlek det! HELT UNDERBART! Och vadå, jag ska inte gnälla. Jag ska ju verkligen inte det. Faktiskt! Varför får jag alltid allt att låta så mycket värre än vad det är när det gäller mig?

Mr Tattoo är sjukt rolig, så är det ju bara. Idag hade han en monolog med sig själv om media-legendaren Silvio Berlusconis dotter. Även om det inte var tänkt så från hans sida blev det jäkligt roligt och jag tror jag skrattade konstant i tre timmar. Det är nog det jag ska se som största faran i mitt liv. Att skratta ihjäl mig.

Men vad fan, nu är kl 02.30 och jag som lovade mig själv att börja sova. Att sitta och skriva en blogg som dessutom inte alls är särskilt rolig att skriva för tillfället då jag inte är på blogghumör måste ju ses som en av de sämsta tänkbara saker att göra istället för att sova. Nä, jag ska gå och fixa mig och sen sova några timmar. Ska upp tidigt imorgon (trots att jag har hemstudier). Jag ska plugga till tentan, skriva artiklarna och kommentera 4 artiklar (så jag eveutuellt kan få Godkänt), rida, städa och betala räkningar. Det sistnämnda skulle ha gjorts för mer än en vecka sen. Givetvis.

Prickan sover. Jättesöt är hon, och stönigt envis. En hundvariant av mig!

Gällande Dagens lista kommer den imorgon, alltså lite senare under dagen. Jag orkar inte använda mig av fet stil nämligen och dessutom är jag både hungrig, trött och okoncentrerad. Men i alla fall skulle Foppa ha vunnit kategorin Dagens Hetaste (som även innebär Universums hetaste varje dag, nu, då, för alltid). Dock med lite kokurrens från heting-jänkaren, faktiskt! Ljumsken är i alla fall okej nu, och Gud spelar alltså imorgon. SKÖNT!

NU ska jag sova!

---

Spi dobre! Nashledanou!

Min hjärna och mina ögon dör

Ganska långsamt, men säkert, känns det som. Men imorgon är det över. Då väntar en veckas hemmapluggande till tenta istället. Stenhårt, sure, MEN jag slipper tidiga morgnar. Imorgon väntar redovisning om likheterna och olikheterna vad gäller massmedia i USA och Sverige. Hade det varit en annan situation hade jag inte alls varit nervös, men nu är jag det. Jag har nämligen ingen aning alls vad det är för skillnader och likheter. Möjligen kan det hända att USA inte har någon pressombudsman som vi har. I alla fall inte på samma sätt. Och då är jag ändå osäker på den uppgiften. Och detta ska jag redovisa i trettio minuter. Jo, lite nervös är jag. Men inte tillräckligt för att gå och plugga. Jag behöver skriva lite seriöst tjafs först!

Kom igen nu MODO. Linköping nästa, greja tre fina starka poäng där, tack! Om en halvtimme är det Capitals som väntar för Flyers, och Red Wings för Avs. Två segrar i natt och jag kanske kan somna utan att känna mig stressad, svimfärdig ocb trött.

Jag tjatar och tjatar om att komma igång med träningen igen, och att äta bättre. Och framförallt att sova bättre. Men det händer inte mycket. "Sov och ät på regelbundna tider" står det här. Ja, jag sover aldrig och jag äter alltid. Funkar det tro?

För övrigt har jag en ljusgrå och en mörkgrå strumpa på mig idag. Ni vet en sån med Team Sportia märke på, som är assköna men som man alltid bara hittar EN av. Så därför har jag två olika, precis som vanligt alltså. Det ovanliga är dock att de ändå har samma färg, bara olika nyanser. Det känns lite uppiggande just nu när jag sitter och läser om nyhetsbyråer och försöker få in det i skallen.

Politik är sjukt komplicerat. Men det här är världsklass!
http://www.youtube.com/watch?v=OWVSOvqlB_Q&feature=RecentlyWatched&page=1&t=t&f=b Jag kollade på den igår, men jag slutade inte gapskratta förrän nu. Det säger nog dock kanske mer om min hysteri än om videon, kanske. Men som sagt, värd all credit i världen för den är sjuk rolig! (Lägg särskilt märke till hur jag i och med länken närmar mig en "riktig blogg" om man ser till vad de flesta definierar som blogg. Korta, enkla inlägg som uppdateras helst flera gånger om dagen och gärna länkar till det ena och det andra. Jepp, länken prickade jag in i alla fall. Dessutom tänker jag försöka anstränga mig för att blogga imorgon efter hockeyn också. AHC-match imorgon. Troligtvis AHC på söndag också, då jobb, imorgon fritid.

Dagens lista:
Dagens mest underskattade: Victoria Silvstedt och Paris Hilton. De spelar på myten om dem själva. Jävligt bright! Jag orkar inte sväva ut just nu, så det blir en annan dag, men jag gillar dem. Simple as that. Men missförstå mig inte nu. Jag pratar inte om dem som att de skulle vara i samma division som The King, men ändå. Sköna!
Dagens sötaste: Prickan. Nu sover hon som en stock efter vår kvällspromenad. Japp, jag är hundvakt! Prickan är söt med galen. Kalas!
Dagens citat: "Den som väntar på något gott.... han blir inte fet!" HAHA! Det ska jag sätta upp på kylskåpet, bredvid "Veckans Foppa". På tal om det, allmän uppmaning till Sveriges tidningar: För guds skull, ska det vara så svårt att begripa att jag varje vecka har en ny "Veckans Foppa" upsatt på kylskåpet?! Text och bild. Därför vore jag tacksam om ni kunde lära er att publicera bilder (och text ev) i rätt storlek, det vill säga så det passar på den A4 stora bakgrunden. Tack på förhand! Det var länge sen jag bytte nu.

Jag ska se Rocky Balboa snarast efer att den haft premiär, förhoppningsvis. Förhoppningsvis också tillsammans med Något Fint. Något Jättefint!

Förresten! Jag fick en förfrågan om jag är full när jag bloggar! DET var det värsta! Vilken kopiös förolämpning. Möjligen att jag ganska ofta är lite hög på att ha sniffat Kenzo Amour eller på Foppa-tröjan eller annat liknande, men full? Nej. Då skulle det inte vara så tjusigt, snyggt och prydligt som det är. Och det skulle framförallt avslöjas då man skulle märka att det inte finns någon djup tanke bakom varje litet tecken i den här bloggen. För det gör det ju faktiskt. Ni skulle bara veta hur mycket jag tänker!

Nu, sova!

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ


Det nya nyårslöftet:

Jag har kommt på ett nytt, ett till. Ett kanonbra:
Jag ska bli mer seriös med att blogga dagligen/kontinuerligt. Se, lär och njut!

Och M, glöm att jag tänker skyddsängla dig nåt. Jag kommer ha fullt upp.

Dagens lista:
Dagens helvete: FÖR HELVETE! Jag klarar inte fler förluster nu! Det går bara inte! Jag hatar Brynäs. Jag hatar Ottawa. Jag hatar för övrigt alla lag utom mina lag.
Dagens pratigaste: Stockholms-fjollan, den lilla gullungen! 90 % av snacket på dagens seminarium stod hon för, trots att hon hade planerat att sitta knäpptyst. Hade jag haft Dagens sötaste/underbaraste med på Dagens lista hade hon vunnit den också, för herregud vad den damen kungar sig!
Dagens suck: Pluggandet och jobbandet.. Och det tycks aldrig ta slut. Tur att jag inte behöver sova nåt utan kan vara uppe dygnet runt. Ungefär. Nu blir det hockeykväll, sedan stallet och sedan skriva om en damhockeymacth och därefter tre-fyra timmars pluggande gällande ett grupparbete. Slutligen blir det att skriva två artiklar om medierna och makten. Gött mos!

Viktigast av allt! Jag har orange strumpor på mig. Lägg på minnet!

AHHHHHHHHH!

Japp, jag är lika tuff som Bamse. Så ge dig.

Snart ska jag sova. Imorgon väntar en stenhård dag med pluggande hela dagen lång. Dessutom är det kanonmöte, MODO-HV, och det ska jag givetvis inte missa. Alltså gäller det att ha tentan i stort sett klar till dess. Uppstigning kl 9.00 imorgon för att gå och ta ut Ull och Bull och sedan hinna skriva lite om journalistens förändrade arbete sen nättidningen kom, innan det 13.25 är dags för Tre Kronor. Därefter blir det åter pluggande, hästar och sedan hockey. Lovely!

Idag åkte jag till storstaden för att köpa studielitteratur, men så klart fanns inte alla böcker. Nu i efterhand känns de jag köpte dessutom totalt värdelösa och noll meningsfulla. Lyckat värre.

Givetvis blev det en hel del annat också:

- Kenzo Amor parfym (min efterlängtade älskling är äntligen på plats där den hör hemma: I mitt badrumsskåp)
- Jeans (Jag har inte orkat prova dem än, kön till provrummen var gigantisk! Och vad värre är, jag tycks dessutom ha tappat bort dem).
- Födelsedagspresent till mamma (det är på tiden att hon får lite lyx i badrumsskåpet hon också. Tur hon har mig).
- 3-pack trosor i en cylinder (just det Fröken Bitter, en puck är en cylinder, och allt kan hända! I alla fall så är de supersöta och vad skandalöst billiga)
- Linne med tillhörande trosor (det skulle ha varit ett helgerån att låta bli dem).
- Överdrivet kanonsnygga trosor (Frank Dandy. Grymma!)
- Väska (som jag ångrat nu i efterhand att jag köpte. 599 spänn och jag får antagligen nöja mig med ett tillgodokvitto. Inte särskilt nice med tanke på att den affären är värdelös. Hur kunde detta hända?!)
- Almanacka (riktigt nödvändig och ett kap!)
- Stickad tröja (Den såg så ensam ut, så jag tog med den av ren snällhet!)

Troligen var det ännu mer, men det var nog så onödigt att jag glömt, eller förträngt, det nu. Men det värsta var ändå att jag inte fick tag på pyjamasen som jag ville ha. Nämligen denna:
http://shop.hm.com/media/products/500/DL500_55627_60003_99_9999.jpg 
De för tur med sig nämligen!

Väl hemma tog jag en promenix med Ull, och sedan joggade jag hem och började skriva på hemtentan. Hittils har jag mäktat med lite drygt 600 ord, bara tusen kvar nu! Problemet är dock inte att få ihop ord, snarare tvärtom. Nä, problemet är att få detta att bli vettigt och vetenskapligt. I nuläget känns det mest flummigt, eftersom texten bygger på mina egna tankar och inte studielitteraturen. som man gäspar av att ens titta på. Junior-VM slutade bittert. Nu blir det spel om brons istället för guld. Usch.

Nu till det dagens inlägg ska handla om: Nämligen min träning och stegräknare! Varje dag ska jag gå minst 15 000 steg, eller 15 000 * 6 steg/veckan. Det kan vara okej att slappa lite någon dag och gå mer en annan istället. För att jag ska hålla detta kommer jag därför skriva antal steg i bloggen varje dag, så vet jag med mig att jag lkommer ta tag i det och se till att det blir av. Dessutom ska jag köra styrketräning enligt ett särskilt schema, hoppa hopprep 30 minuter per dag och så småningom när jag köpt boxningshandskar blir det boxning minst 20 minuter per dag också.

Dagens lista:
Dagens bästa besked: Offside släpps snart på DVD!
Dagens värsta besked: Foppa skadad igen. Ljumskarna som krånglar. Dock har jag inte grävt ner mig helt och hållet, eftersom Flyers trots det tog tredje raka segern nu!
Dagens roligaste besked: Något som StorstadsFjollan sa, men jag vet inte riktigt vad. Hon pratar för snabbt för att jag ska hinna med. Något roligt besked kom hon i alla fall med! Dessutom är hon alldeles underbart värmländskt rarl och tätt, så det gör inget att hon är 08:a. Haha!

Avslutningsvis: Så är Per Ledin grymt mycket snyggare än vad jag egentligen vill erkänna. Men han är det.. I fredagens match var det vid ett tillfälle (när han tog ut tandskyddet) som att se Foppa (när han har en dålig dag). Ja, utan Foppas pondus och utstrålning och all gudomlig, makalös hockeygenialitet förstås. MEN trots det, så räckte ju det för att Ledin skulle få mig att helt enkelt tvingas erkänna att han är grymt het. Med andra ord vill jag inte skriva något om Foppa just nu, för orden räcker helt enkelt inte till för att beskriva honom. Är man Gud så är man. Det räcker så.

Och jag borde ha gått och lagt mig för länge sen! 

För övrigt ser jag ner på alla som gör äckliga köttbullar. Det har förstört min kväll!

God natt! 

Tjolahopp tjolahej!

Och Gott Nytt År för fan!

Jag sitter och försöker komma någon vart med hemtentan. Hittils har jag skrivit 134 ord, och det är med andra ord bara 1376* ord kvar. Att det dessutom ska vara BRA och vara färdigt till på fredag är inget som oroar mig nämnvärt. Istället lägger jag min energi på att oroa, fundera, tänka, analysera, gnälla, muttra och irritera mig på nåt helt annat. Något Fint. Något Jättefint!

Men imorgon ska jag till Karlstad och köpa böckerna jag behöver, sen blir det pluggande hela dagen. Och imorgon ska jag inte försova mig som jag gjorde idag.

Nu känns det som att den här bloggen också börjar spåra ur, och det beror inte på mig, utan på Något Fint! Något Jättefint!

Dagens lista:
Dagens hurra 1: Min kära mor fyllde år. Hipp hipp hurra och grattis! Och: Tack för tårtan!
Dagens hurra 2: MODO vann med 3-0 över DIF. Krizan gjorde sin sedvanliga kullerbytta eftersom han höll nollan. Mysigt!
Dagens hurra 3: Småkronorna vann över Tjeckien! VM fortsätter!

Foppa är på G nu, och Philly har därmed tagit två raka. Ny match inatt mot Islanders, och det är bara att hoppas The King fortsätter som han gjort och serverar ytterligare tre smörpass och kanske gör ett och annat snyggt mål också.

Nu tänker jag sluta, för hela det här inlägget har känts trist att skriva. Jag skrev bara för att Fröken Bitter skulle skriva... Och jag vile förstås inte vara sämre, men nu blev det riktigt illa istället och jag ber om ursäkt över att det inte är rolig läsning, men mest ber jag om ursäkt till min far som är sur för att jag slår så hårt på tangenterna så han inte kan sova. Jag kanske ska köpa en bärbar dator, förresten. Av mina lånepengar. Men, jag ser det som en investering.

Gonatt!

Problemet är att det är en timme kvar till matchen börjar. Ska jag stanna uppe eller sova? Jag vet faktiskt inte. För en gångs skull är jag trött.


*Ja, det ska vara 1500 ord totalt. Jag orkar interäkna utan det var en vild chansning. Ni kontrollerande besserwissar är så klart välkomna att rätta mig om jag har fel. HOHO!