Jag är stilig

Enligt stil-testet på denna sida är jag stilig och riktigt fashion. Det ni!

Resultat:
Du är fashion!
Ãr du en tjej kanske du lystrar till fenomenet modebloggare, är du kille kanske du väljer att kalla dig preppy eller casual. Allt handlar om stil, klass och smart elegans. Små finstilta detaljer som för otränade blickar kan vara förvirrande lika bratsens kännetecken. Trendig men ändå egen.

Näthänget på sajter som Net-a-porter eller Manolo ger koll på de senaste hippa pastellerna och krängande av enorma klädberg på e-bay eller tradera gör dig redan redo för säsong 08. Och även om du vet att du kanske borde dra ned lite på ditt väskkonto är det ju så fantastiskt lätt att förlora sig bland facehunters alla skarpa gatumodeller. Lycka kan ibland få vara att öppna en goodie bag från nån stilsäker pr-byrå.

Du är antagligen inte den genomsnittliga festivalbesökaren, men du skulle säkert ha lika kul som alla andra om du bara kunde slita dig från att uppdatera din välklädda blogg och testa nån gång. Glöm bara inte att packa ned våtservetter, torrshampo samt nagellack för att kamouflera smutsen under naglarna. Så borde du vara hemma fast borta.

Preppy är historiskt sett ett begrepp som började användas för killar på amerikanska privatskolor, men idag har det blivit synonymt med just den skarpa klädstil som de sportade. Piketröjor och cardigans av klassiska modeller, tidlös elegans framför experimenterande.

Modeblogg-tjejen följer lite av samma riktlinjer, sofistikerat och svalt med en tidsfångande pricksäkerhet som skvallrar om ett medvetet öga på style.com. Ibland kan modebloggandet dra åt det mer vildvuxna fashionista-modet, angränsande till hipstern. I andra ändan finns en slagsida åt bratsen. Modebloggarens väg står bloggad i stjärnorna.

Dina stilar: modebloggare, preppy, brat, casual, hipster.

Stiltips i sommar: Sommar och ledighet öppnar möjligheter för otaliga klädbyten. Chanserna att fastna på fashionbloggarnas fotosajter och vimmelbilder ökar dramatiskt när du har chansen att visa upp alla dina outfits!


image171


Bild och text från Knark är bajs stiltest.Om jag är särskilt fashion och stilig vet jag inte. Jag kan väl inte hålla med, men om man ser till alternativen så var det solkart.

Gå in och testa ni också!

image144Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback