Jag har ett lejonhjärta...

... men det slår som en kolibri.

Imorgon åker min förra ponny (min första egna häst, min underbara vän, my fucking heroine) till sin nya ägare cirka 30-40 mil från mig. Jag har redan sålt henne en gång, men trots det känns det jättejobbigt att hon åker nu igen. Hennes nuvarande ägare bor så nära att där har jag kunnat hälsa på henne, och de har varit kanonbra på alla sätt och vis!  Det hoppas och tror jag även de nya ägarna också kommer vara, men som sagt kommer hon vara långt borta och man vet aldrig hur det blir längre fram. Jag kanske inte får träffa henne igen.

Därför ska jag iväg och hälsa på henne (en sista gång?) nu, och trots att jag tycker jag kan hantera sådana här saker så känns det hur jobbigt som helst. Mitt lejonhjärta slår som en kolibri, på allvar, och det är inget emot vad det antagligen kommer göra sedan när jag väl är där.

image129

image130

Men, det kommer ordna sig. Det gör det ju alltid.

---

Lyckat att sitta uppe hela natten för att i panik skriva ett personligt brev och ett CV för att lämna in idag som skulle ha varit sista ansökningsdag för ett nattjobb under fyra veckor nu i sommar och som skulle ha varit som klippt och skuret för mig, men som det sedan visar sig att det stått fel sista ansökningsdag på nätet, och att det var IGÅR och inte IDAG som var sista. Tackar!
 
Behöver jag nämna att mitt ledord under dagen varit: "Men är hela jävla världen emot mig idag OCKSÅ?!"

Nu, Guldlock! 

image33

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback