Eftersträva att likna en mästare...

...men se upp för att bli en usel, billig kopia!

Ull är helt makalös. Han är så fin, så söt och så underbart gosig. Under dagens hagbygge har han varit med och velat bli kliad, klappad och räddad ur knipan då han fastnat. Lugn, men arg, som bara han kan stod han med benen fast i eltråden.

Eller...Som bara han kan? Tja, Hockeyguden kan också. De är väldigt lika varandra de två. Jag vet inte om Foppa är särskilt gosig, som Ullis är, men å andra sidan har Ullis aldrig vunnit Stanley Cup, OS-guld eller något annat som Hockeykungen åstadkommit. Det är väl det som skiljer, annars är det rätt lika. Ingen av dem är direkt bildskön/vacker i den bemärkelsen som andra ser det, men båda två har DET och blir därmed ändå grymt snygga och helt makalösa och gör mig helt mållös när de visar sig från sin bästa sida. Foppa kan väl visserligen inte direkt kallas söt, men å andra sidan skulle jag aldrig kalla Ullis för sexig, så det går jämt ut.

Som sagt, det är rätt lika de två.Vem är det då som sett en mästare och eftersträvat honom? Rimligen är det Foppa som är originalet, och Ullen kopian med tanke på åldern. Men i det här fallet är det ingen billig, usel kopia. Här är kopian lika bra som originalet, men bara lite annorlunda. Ska en kopia lyckas måste den vara lite originell. Man kan inte vinna om man är som andra!

Jämför själv likheterna (dock inte utseendemässigt! Nog för att Foppa har man som en häst och har ben i klasstyrka med en häst, men nja, mer lika än så är de inte).

Ulan är världens charmigaste, bästa häst och Peter Forsberg är världens bästa hockeyspelare och förebild, inse.

Tjolahopp tjolahej!Att Guden själv blev större på bilden än vad Ulan blev är inget jag har någon tanke med, det bara blev så. Datorer gör ju precis som de vill. Suck.


Kommentarer
Postat av: Linda

Ulan är söt och Foppa sexig! Helt klart : ) Men Foppa kan faktiskt vara lite småsöt ibland också, men mest sexig och läcker!

Postat av: Morran

Haha precis Linda! :) Fast söt i det här sammanhanget betyder lite menlös, det är Ulan. Gullepållen! :D

2006-09-06 @ 17:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback