Om man söker efter regnbågen...

...Får man faktiskt stå ut med lite regn.

Ja, hon sjunger inte bara bra, Dolly Parton. Hon är smart också.

Just nu funderar jag själv på om jag ska stå ut med lite regn för att i vår äntligen få se världens vackraste regnbåge, eller om jag ska ta lite solsken nu och istället få nöja mig med en underbar regnbåge men dock utan lyx. Hm...

Lite regn är något jag hoppas Flyers kommer stå ut med i höst (om det blir nödvändigt), för att i vår/sommar lyfta upp regnbågen. Och kommer den här säsongen att ha Herr Hockeykung som kapten i Flyers? Jag är lite delad till det. På ett sätt vill jag det verkligen. Han är en ledare av stor rang, även om han kanske inte har riktigt samma ledarkvalitéer som t ex Sundin, men hans mod, kämpaglöd och uppoffrande spel skulle visa laget rätt, och att bli kapten vore väldigt mäktigt och något han förtjänar!

Men, hur är det med media egentligen? Hockey-guden är mycket bra med media och tar det på ett bra sätt, men vad skulle hända om Flyers får det tungt en period med många förluster? Visst har Foppa ordentlig vana med media nu, och utfall som vis förlusten mot Malmö -94 är inte att tänka på, men ändå... Hans vinnarinstinkt och hur han hatar att förlora har varit en stor anledning till att han blivit den han är, men jag tror också det skulle kunna störa honom som lagkapten när det efter matcherna ska pratas och pratas med media.

Men, min slutsats är helt enkelt att jag vill se kungen som kapten i ett klassiskt lag som Philly, och att det ska gå alldeles lysande underbart bra. Så bra att han, i egenskap av kapten, ska vara den första som lyfter bucklan i sommar. Och det där med media... Förhoppningsvis blir det ingen regnperiod för Flyers.

Och dessutom. Är man Gud så är man.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback