Have no fear, Morran is here

Jag har, som vanligt, börjat bli usel med att blogga kontinuerligt. Det positiva är dock att jag inte är blogg-beroende, alltid något.

Däremot är jag beroende av min hockey, och enligt min bekantskapskrets kommer det snart ta död på mig. Min totala trötthet och allt vad det fört med sig har troligen med min sömnbrist att göra, men å andra sidan kommer jag dö om jag inte är uppe och ser på hockey om nätterna.

Dagen ska jag ägna åt att plugga. Clockwork Orange och G som i gemenskap ska sönderanalyseras och vridas och vändas på för att få ihop svar på vad saker som identitet, socialisation, kulturell friställning, populärkultur, postmodernitet och medieanvändning (och så vidare...snark!) har med filmerna att göra. Som om inte detta var nog svårt ska jag dessutom reletera till relevanta teorier i litteraturen. Oh great! Man känner sig riktigt laddad för att sätta igång. Verkligen.

Annat som står på "att-göra-listan" är att leta bilder till min senaste hockeytext samt göra en shoppinglista. Att leta i tidningar, på nätet och i kataloger efter vad jag ska shoppa är nästan lika roligt som själva shoppandet. Kanske till och med roligare, eftersom sakerna ofta ser bättre ut på bild än i verkligheten och än på mig.  Shoppinglistan är dessutom inte bara rolig utan också nyttig, eftersom jag vet vad jag ska köpa, och därmed inte kommer göra av med massor av pengar på totalt onödiga saker. Inga mer "men den tröjan (jaja, jag VET att den aldrig kommer användas) skrek verkligen på mig så jag var tvungen att köpa den!", alltså. Därmed kommer jag tack vare min smarta shoppinglista att spara in cirka hur mycket som helst = lyxigt värre när jag ska till USA. Alternativt mindre sunkigt när jag ska till USA, beroende på liksom.

USA, ja. Det surras både här och där om Kung Forsberg, och jag vet inte riktigt. Förhoppningsvis blir det klart snarast möjligt, så man slipper fundera. Senaste matcherna har sett grymt bra ut. Vi snaclkar lite gammal nostalgi från när han spelade i Avs här! Balansen finns där igen, de explosova första skären och vändningarna likt en quarterhorse, tvärbromsningarna så han kan lura upp vilken annan världsspelare som helst upp på läktaren för att köpa korv (Wikegård är kung, för övrigt) och så klart dem helt bedårande, makalösa snurrfinterna. Som poesi, och det absolut vackraste som finns. Vad ska man säga, liksom? Otroligt.

Dagens (eller snarare helgens...) lista:
Dagens "åh fan": Nä... Man ska inte tro, eller hoppas (?) så jäkla mycket. Han är fortfarande söt, så är det bara.
Dagens "mohahhaha": Mr Dakota Fanning. Haha!
Dagens "aaaaaaaaaaj!!!" Min lilltå gick av. Tragiskt men sant.

(Jag måste börja blogga oftare, listan blir ju ett enda stort helvete när man aldrig skriver något. Tusan också!)

Harald Lückner har förlängt med MODO, skön nyhet igår. Ikväll blir det HV-MODO och det är bara att hoppas MODO plockar hem poängen och kan sätta lite press på de andra lagen i topp.

Lördag är det FBK-MODO, med mig, Murke, L och A på plats. Ska bli grymt roligt att se våra MODO-hjältar igen, och att få träffa L och A igen!

Halv två är klockan nu, och jag har hittils inte mäktat med mer än hästarna och att sitta här och slöa. Nu får det bli uppryckning! Klockan sju måste jag ha hunnit plugga nog mycket för att ha samvete till att sätta mig och lyssna helhjärtat på MODO-matchen. (Det säger dock mer om mitt samvete än hur mycket jag kommer att ha pluggat... Känner jag mig själv rätt kommer mitt samvete tillåta hockey kl 19.99 även om jag inte pluggat något alls).

Nu skulle det ha varit gott med köttbullar, men det har jag slutat äta till förmån för min mer nyttiga delikattes yoghurt och müsli. Det är faktiskt ganska gott om man blundar och tänker på annat.

Yes, yes. Tjing, tjing!

Kommentarer
Postat av: Linda

Äntligen en uppdatering från dig! HEHE! Det gillar jag : ) Det märks att du inte är bloggberonde som mig ; ) Ikväll smäller det! ÄNTLIGEN Elitseriehockey och MODO igen, som man längtat! och på lördag kommer det bli ännu roligare, då ses vi igen och det ska bli kul att få heja fram våra grabbar tillsammans : ) och på tal om våran Kung så går det verkligen bra för honom! Härligt att se den "gamla-Foppa" igen! Men frågan är bara vart han spelar resten av säsongen?

Postat av: Pussy

men stackare. lilltåar gör ont, jag vet av erfarenhet!

2007-02-15 @ 19:32:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback