It´s a man´s world!

Framtiden (om inte kvinnofrågorna lyfts fram ytterligare)?

image60



Jag tycker denna är jätterolig, men min lilla muntergök Murke fick ett vansinnesutbrott när hon fick se den. Men jag förstår inte vresigheten. Den är ju rolig. I alla fall i min värld. Alla dessa kvinnofrågor, feministpratet och liknande får inte gå till överdrift. Visst, kvinnor har det svårt, men det innebär inte att livet skulle vara en dans på rosor för männen. Jag anser att män har lika stor press på sig i dagens samhälle, och den här bilden ser jag som ett harmlöst skämt. För att förtydliga att jag ser det just som ett skämt, och inte att detta är så världen ska vara, vill jag påpeka jag anser att klassiker "Den enda vettiga kvinnorörelsen är motjuck"  även det endast är ett skämt och inget jag tycker är helt rätt.

Nog om genusprat.

Dagens musiktips:
Whatever You Want - Status Que

Nice!

Dagens lista:
Dagens muntergök (ironi): Murke. Motivering: "Neeeej, USCH! FYYY! Varför visar du den för mig?!" Lugn Murke, det var som sagt ett skämt. Ta det lugnt, upp med mungiporna.
Dagens muntergök (icke ironi): Murke igen. Motivering: De där mungiporna höjdes flera meter när hon kom på att hennes bredband bör vara fixat till nästa vecka.
Dagens Kung Forsberg: Kung Forsberg. Motivering: Kung Forsberg är Kung Forsberg. Oavsett vart, och om, han spelar. Gudar är odödliga, det vet alla.

***
I och med världens nya hets över att allt ska gå så fort som möjligt, har jag och Murke konstaterat att världen minsann är gjord för oss. Man kan nämligen vara ute i sista sekunden numera. Utvecklingen går sannerligen framåt. Förra våren var det nämligen inte möjligt att vara ute med projektarbetet i sista sekund. Av det har vi alltså inte lärt oss ett skit, mer än att allt ordnar sig. Och den vetskapen är ju inte fy skam, minsann.

Tänk om jag hette Amelia. Det är nämligen italienska namnet på Magica de Hex! Som vanligt har tyskarna döpt henne till fulast möjliga namn: Gundel Gaukeley. Tjeckerna är det som vanligt stil på. Knattarna har de döpt till Cin, Can ve Cem.

Nu ska jag äta tacos! Mums!

Rösta kan man göra om man vill, vill man inte kan man göra det ändå.    image33



Kommentarer
Postat av: Stockholmsfjollan

Hur gick det med hästen, lever han?

Postat av: Morran herself

Haha, jo han lever! :)

2007-05-11 @ 13:12:44
URL: http://remrem.blogg.se/morran/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback